Ασφαλιστική κάλυψη

Για τη δική σας ενημέρωση, σας παραθέτουμε μερικές επεξηγήσεις των ασφαλειών που παρέχουμε με την ενοικίαση του αυτοκινήτου.

Υποχρεωτική Ασφάλεια Τρίτων (TPL)
Ασφάλεια Πυρκαγιάς (FPC)
Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών (CDW)
Ασφάλεια Κλοπής (TPC)
Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος (PAI)

Ζώνες ασφαλείας

Προτείνουμε και συμβουλεύουμε όλους τους επιβάτες του αυτοκινήτου να φοράνε ζώνες ασφαλείας. Τα παιδιά πρέπει να κάθονται σε παιδικά καθίσματα και να συγκρατούνται με ζώνες ασφαλείας. Παρόλη την τεχνολογική πρόοδο στην ασφάλεια των αυτοκινήτων και ιδιαίτερα με τη χρήση των αερόσακων, εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η χρήση των ζωνών ασφαλείας. Η Ελληνική Αστυνομία διενεργεί αυστηρούς ελέγχους για τη χρήση ζωνών ασφαλείας.

Όριο ταχύτητας

Το όριο ταχύτητας στην Ελλάδα είναι 50 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη και στις κατοικημένες περιοχές, 80 χιλιόμετρα σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και 100-120 σε αυτοκινητόδρομους. Πάντα πρέπει να τηρείτε τις ταχύτητες που αναγράφονται στις πινακίδες που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου στον οποίο οδηγείτε.

Επιλογή του κατάλληλου οχήματος

Οταν επιλέγετε την κατηγορία του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, καλό είναι να εξετάσετε τις φωτογραφίες και την περιγραφή τους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες σας, την άνεση και την ασφάλειά σας. Βεβαιωθείτε πως θα νοικιάσετε αυτό που θα έχει αρκετό χώρο για τις αποσκευές σας.