Ποιοι είμαστε

Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα

Status Rent a Car

Η STATUS δημιουργήθηκε το 1994 διαθέτοντας προς ενοικίαση μόλις πέντε αυτοκίνητα, ώσπου χρόνο με το χρόνο καταξιώθηκε στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτου και κέρδισε με την αξία της ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς κυρίως στη Χαλκιδική, αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Είμαστε σίγουροι ότι θ’ απολαύσετε το web site μας και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για να επιλέξετε το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας.

Επωφεληθείτε από τις καλύτερες τιμές μας ! Ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων που διαθέτουμε και επιλέξτε το αυτοκίνητο…

Γιατί να προτιμήσω την STATUS;

Η STATUS, εν αντιθέσει με τις εταιρίες – κολοσσούς, δίνει μεγαλύτερο βάρος στην προσωπική επαφή με τον πελάτη που σιγά – σιγά γίνεται συνεργάτης και φίλος.

Τα αυτοκίνητα που διαθέτει η STATUS είναι αγορασμένα από ελληνικές αντιπροσωπείες ολοκαίνουργια και όχι ελαφρώς μεταχειρισμένα, ενώ μετά την πάροδο 3 χρόνων αντικαθιστώνται από νέα αυτοκίνητα. Επιπλέον, γίνεται τακρικός έλεγχος και service σε όλα τα οχήματα για τη δική σας ασφάλεια. Το παλαιότερο αυτοκίνητο λοιπόν που μπορείτε να νοικιάσετε από την STATUS είναι μόλις 3 χρόνων με ελάχιστα χιλιόμετρα. Νομίζετε ότι και οι υπόλοιπες εταιρείες ενοικιάσεων σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο; 

Στο συμβόλαιο που υπογράφετε μαζί μας δεν υπάρχουν “ψιλά γράμματα”. Ο λόγος μας άλλωστε είναι συμβόλαιο. Όλα τα αυτοκίνητα είναι πλήρως ασφαλισμένα καλύπτωντας  ασφάλεια ατομική, οδική, φωτιάς και κλοπής.

Τυπικά ωράρια δεν υπάρχουν σε εμάς. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για να σας εξυπηρετήσουμε και να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Τέλος, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, εάν υπάρχει ανάγκη, τοποθετούμε ειδικό παιδικό κάθισμα για τους “μικρούς επιβάτες”, ενώ στα αυτοκίνητα θα βρείτε τους απαραίτητους χάρτες για τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας.

Και αν αναρωτιέστε για τις τιμές αξίζει να κάνετε μια έρευνα αγοράς για να διαπιστώσετε κι εσείς πως η STATUS σας προσφέρει τις πιο προσιτές τιμές από τον καθένα.